- En imponerende seier

Brendan Rodgers har sjelden vært så godt fornøyd med sine egne disipler som etter 3-0 i Southampton.

- Det å reise til Southampton og vinne 3-0 var meget imponerende. Det var viktig, slår manageren fast overfor Liverpoolfc.com.

- Det er bare å studere resultatene Southampton har hatt på egen bane i løpet av sesongen. Veldig få lag har slått dem. Og veldig få lag har holdt nullen her, fordi Southampton er et veldig godt lag offensivt.

- Taktisk spilte mine spillere strålende, i måten de stengte pasningsalternativer og rom på. Med ballen var vi en konstant trussel. Det var en enestående lagseier. Vi gjorde tre mål, og kunne kanskje ha gjort ett eller to til.

På stillingen 1-0 gjorde Simon Mignolet en strålende redning, da han stoppet et forsøk fra Jay Rodriguez.

- Det var en utrolig redning. Det var en av de få gangene de faktisk kom inn i vårt straffefelt og fikk avslutte upresset. Det var en flott redning.

- Kollektivt syntes jeg laget opptrådte utmerket. Forrige helg ble det satt et urettferdig negativt fokus på forsvarsspillerne våre, for vi forsvarer oss som et lag. Dette er et kollektiv.

- Denne helgen viste vi imidlertid kvalitet, taktiske egenskaper og disiplin i vårt forsvarsspill. Det la grunnlaget for vårt angrepsspill.

- Det er vår jobb å beholde roen. Supporterne kan drømme, og jeg tror de nyter å se laget sitt spille. De fryder seg over innsatsen til spillerne og den gode lagånden, og ikke minst kvaliteten til spillerne. Våre spillere vant 3-0 på en vanskelig bortebane. Nå handler det om å konsentrere seg om neste kamp.

- Dette var en viktig uke for oss, hvor vi forberedte oss godt på denne kampen. Taktisk var som sagt spillerne meget gode. De analyserte motstanderen og utførte det vi ba dem utføre ute på banen. Vi skal nå samle krefter, og bli klare til neste kamp, som også vil bli en tøff kamp. Vi har 10 kamper igjen å spille, og befinner oss i en veldig god posisjon.