- En makeløs proff

Brendan Rodgers er full av beundring for Steven Gerrard etter Liverpool-kapteinens opptreden mot Manchester United. Gerrard scoret på to av tre straffer og ble kåret til banens beste spiller.

- Det blir bare en fortsettelse av adjektiver for Steven. Han er en fantastisk proff, makeløs på mange måter, og en utrolig kaptein for oss. Han er så fokusert og rolig under press. Han var utrolig, sier Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

Liverpool beseiret Manchester United på old Trafford for første gang siden 2009.
- Det var en skikkelig lagprestasjon. Diamanten på midtbanen fungerte utrettelig. Jordan Henderson og Joe Allen på sidene i diamanten blokkerte rom, presset og jobbet, mens unge Sterling jobbet fremme.

- De to spillerne (Suarez og Sturridge) helt fremme taler for seg. De er en reell trussel. Vi kunne ha scoret flere mål hvis vi hadde fått til den siste pasningen litt oftere. Men det var en fremragende lagprestasjon og et flott resultat.

- Det bekrefter at vi blir bedre og at vi kan komme til enhver arena. 2009 var forrige gang Liverpool vant her.

- Jeg vet at det var en overbevisende opptreden den dagen, men dette vil også være det, om ikke bedre. Supporterne nøt det virkelig. Det var et flott resultat. Vi må bare forholde oss rolig, forbli fokusert og bli klare til kommende helg.