- En mulighet til å slå tilbake

Adam Lallana ser på kveldens kamp i Basel som en mulighet til raskt å glemme Evertons sene utligningsmål i lørdagens Merseyside-derby.

- Det fine med midtukekamper, er at de gir deg muligheten til å legge et skuffende resultat i helgen bak deg. Jagielkas scoring i siste minutt var tung å svelge, men nå har vi sjansen til å slå tilbake. Du kan egentlig ikke be om mer etter et slikt resultat, sier Lallana til Liverpoolfc.com.

- Klarer vi å vinne kveldens kamp, vil vi ha fått en fantastisk start i Champions League. Det blir en tøff kamp, når vi nå skal spille på bortebane, men vi har fått med oss verdifull erfaring fra den første kampen i gruppespillet, hvor vi viste karakterstyrke. Klarer vi å gjøre det samme i kveld, har vi en flott mulighet til å få med oss et godt resultat.

- Du må aldri undervurdere noe lag. Du møter dem fordi de er så gode at de har kvalifisert seg for turneringen. Basel tapte stort i sin første kamp, men vi vet at Real Madrid har flere eksepsjonelt gode spillere, og jeg har også hørt at Basel hadde en god del sjanser i den kampen, og at resultatet kunne ha sett annerledes ut.

- Vi må bare konsentrere oss om oss selv, og prestere bra på banen. Vi må forsøke å fortsette fremgangen og bli bedre, noe jeg føler vi har gjort, så vil resultatet komme av seg selv.

- Jeg fant ut i min første kamp i Champions League at man ikke kan undervurdere noe lag, for på dette nivået er alle gode. Basel var gode i denne turneringen i fjor, og gjorde det bra mot engelske lag, så det blir en tøff kveld for oss.