- En prioritet å forlenge med Johnson

Brendan Rodgers er ikke i tvil om at han ønsker å beholde Glen Johnson. Spillerens fremtid er usikker ettersom han bare har ett år igjen av sin kontrakt og er en av de best betalte i klubben.

Glen Johnson skal etter rapportene tjene £110000 i uken, og Liverpool er høyst sannsynlig ikke villig til å matche den lønna for en spiller som fyller 30 år i august. Det er tvilsomt om forsvareren vil akseptere lønnskutt. Liverpool ønsker heller ikke å la ham gå gratis i 2015.

- Han er en av de beste backene i verden. Vi ønsker å beholde Glen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Det er det ingen tvil, spesielt i den formen han er nå. Han er 29 år, men vi føler at han fortsatt har noen gode år igjen.

- Vi kommer ikke til å fornye noen kontrakter før til sommeren, men hans avtale vil være en prioritet for oss, spesielt dersom han fortsetter i den formen han er i nå.

- Vi må sette oss ned og diskutere hva som er best for klubben og spilleren. Det fine er at vi ønsker å beholde Glen, og Glen liker seg her. Vi må bare finne en løsning som er bra for begge.

- Hvis vi kan klare det, så vil klubben ha en meget god spiller i årene som kommer.

 - Vi har også andre spillere. Unge Jon Flanagan har bare ett år igjen av sin kontrakt, mens Jordan Henderson har bare to år igjen. De har vært storartede. Vi ønsker å se på de kontraktene.

- Det er noe vi kommer til å gjøre i sommer. Spillerne vil ikke ha noen skade av å fortsette å spille i den formen de er. Klubben vil så se nærmere på kontaktene.  

Glen Johnson mistet seks kamper tidligere i år grunnet mindre ankel- og lyskeskader.

- Det har vært meget vanskelig for Glen fordi han ønsket å gi oss mye mer. Han ønsket å være på treningsfeltet hver dag og spille kamper, men han var ikke i nærheten av å være 100 prosent.

- Når du spiller kamper, blir du selvsagt vurdert. Der er grunnen til at vi måtte gi ham hvile. Vi hadde ingen tidsskala på hans retur. Jeg visste at det var så mye mer han hadde å gi.

- Vi måtte finne en måte å få ham tilbake på sitt beste. Det betydde at vi måtte ta ham ut for å få ham tilbake på det nivået.

- Nå føler han seg frisk og spiller for første gang på lenge uten noen skader. Nå ser vi hans mobilitet og løpsstyrke.

- Jeg synes Glen var fremragende mot Cardiff. Han viste styrke og kraft ved Daniel Sturridges mål ved måten han spilte ballen til Suarez.

- Ved det første målet handlet det om hans løpskraft uten ball, og han la et flott innlegg til Luis.

- Det er viktig i måten vi spiller på at backene kan komme fremover, bli med og komme på løp bak forsvaret. Vi ser nå den spilleren som vi alle visste Liverpool hadde, og det er en av de beste backene i verden.