- En spennende tid for akademiet

Michael Beale er ny trener for Liverpools reservelag, eller U21 som det er i dag. Han er oppglødd over nå å få sjansen til å arbeide med unge spillere av topp kvalitet.

- Det er en virkelig spennende tid for klubben akkurat nå, ikke bare når det gjelder førstelaget men også på akademiet, sier Beale til Liverpoolfc.com.

- Vi har en hel rekke med topp unge spillere som utvikler seg meget bra. I likhet med den øvrige staben her får jeg en sitring i kroppen hver morgen da jeg kjører gjennom porten. Personlig er jeg veldig fornøyd over å ha fått utfordringen med å trene U21.

- Under de siste 18 månedene har jeg arbeidet nære med Alex (Inglethorpe), som har gjort en utmerket jobb. Faktum er at den første gruppen som jeg arbeidet med er en stor del av dagens U21 spillere, slik at det er hyggelig å arbeide videre med dem, fortsetter den tidligere treneren for Liverpool U16.

- Jeg har en god forståelse av hva disse spillerne behøver før de kan ta det neste steget opp mot førstelaget. Samtidig vil ikke Alex være en sjef som bare sitter bak skrivebordet, noe vi heller ikke ønsker da han er en fremragende trener. Han vil være ute sammen med meg hver dag på feltet og slik sett tror jeg denne overgangen vil gå glatt.