- En spesiell begivenhet

Brendan Rodgers tror arrangementet «Celebration of the 96», som går av stabelen på Anfield mandag 21.april, vil bli en veldig spesiell begivenhet.

Dette er et veldedighetsarrangement der man tar sikte på å minnes de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien. Blant annet skal det spilles en fotballkamp i fulle 90 minutter mellom lokale Liverpool-legender og utenlandske Liverpool-legender. Lagene skal ledes av henholdsvis Kenny Dalglish og Gerard Houllier.

- Min oppfordring til supporterne er å møte opp på stadion for å overvære denne kampen, uttalte Brendan Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- En rekke store navn fra klubbens historie vil være tilstede, og det vil også de som jobber for klubben i dag.

- Man vil få se Kenny Dalglish lede et lag mot et annet lag ledet av Gerard Houllier. Flere store tidligere Liverpool-spillere både fra Storbritannia og utlandet vil være i aksjon. Det blir en vidunderlig dag, og en flott begivenhet.

- Jeg håper at så mange som mulig kommer på kampen, slik at vi kan demonstrere samholdet i klubben og gjøre ære på tidligere spillere og managere.