- En stor seier for oss

Steven Gerrard mente at Liverpool viste mye mot og vilje mot Fulham, men at forsvarsspillet på utebane må forbedres dersom en skal ende blant topp fire i ligaen.

- Ja, det var jeg som scoret seiersmålet på et straffespark, men dette var en seier som kom som følge av vilje og besluttsomhet, forklarte Steven Gerrard etter 3-2 borte mot Fulham. Det er første gang denne sesongen at Liverpool har vunnet en ligakamp etter å ha kommet under med 0-1.

- Vi viste mot og ga aldri opp, og da løsner det som regel for deg noe det gjorde for oss helt mot slutten, fortsatte kapteinen. - Dette var en stor seier for oss.

- Mot Arsenal synes jeg vi viste den klassen vi har, mens det borte mot Fulham på en vindfull onsdag kveld med dårlig underlag blir en annerledes test. Vi passerte den testen i kveld, men jeg synes ikke at vi forsvarte oss godt nok. Vi må vise til bedre forsvarsspill på bortebane dersom vi skal ende opp blant topp fire.

- Vi er en outsider til ligatittelen nå, men vi kommer ikke til å ta av. Vi har en fordel i og med at vi ikke spiller i Europa og vi prøver bare å vinne så mange kamper som mulig.