- En veldig viktig kamp

Morgendagens kamp mot Everton er et av de viktigste lokaloppgjør på mange år, noe Brendan Rodgers istemmer og hvor han gleder seg til en stor kveld med Anfield i ryggen.

- Dette er en veldig viktig kamp, en betydningsfull kamp hvor vi med seier vil lede med fire poeng på Everton, sa Rodgers i ettermiddag.

- Vi har totalt sett vært glimrende hjemme denne sesongen med ni seire, en uavgjort og et tap på 11 kamper. Vi går derfor til kampen med selvtillit og vi vet vi vil få stor støtte fra tribunene, slik at vi har tro på seier.

- Begge lag er påvirket av skader, men jeg er overbevist om at begge lag likevel vil prøve å vinne kampen. Det er to lag som ønsker å styre en kamp og har tro på den måten de spiller på.

- Slike lokaloppgjør kan være veldig hektiske, men en må også ha taktisk disiplin. Det er likevel en type oppgjør hvor det kan skje ting som gjør at det taktiske elementet mer eller mindre forsvinner ut av vinduet.

- Vi må fokusere på vår prestasjon, hvordan vi spiller, hvis vi greier det vil vi vinne de fleste kampene.

- I kampen på Goodison Park svingte det fram og tilbake, men det vi igjen viste ved å utligne helt på slutten var hvilken vilje det er i dette mannskapet. Vi gir aldri opp, og det har vært noe av det beste med vår sesong så langt.

- Da jeg kom hit var det etter en sesong hvor Everton var foran oss på tabellen, og det samme skjedde i fjor. De har hatt en basis som er bygget på godt defensivt arbeid, men har denne sesongen kommet et skritt lenger med sitt offensive spill.

- Jeg forventer en fantastisk kamp, spilt i en fantastisk atmosfære og hvor jeg håper at våre supportere kan hjelpe oss frem til seier.