- Endrer ikke våre ambisjoner

Brendan Rodgers uttaler at salget av Luis Suarez ikke påvirker Liverpools ambisjoner foran kommende sesong. Manageren har allerede sett tegn til utvikling i spillergruppen etter ferien.

– Det gjør ikke noe med ambisjonene våre. Vi ønsker å fortsette og forbedre oss. Luis har vært en fantastisk spiller for oss, men nå har han gått videre. Vi må fokusere på de spillerne vi har. Det er en fantastisk spillergruppe som har vunnet mange kamper uten at Luis har spilt, uttalte Brendan Rodgers til pressen etter 1-2 mot Brøndby.

–  Vi skal fortsette å gjøre vårt beste. Vårt beste forrige sesong holdt på å gi oss ligatittelen. Vi vet at det kommer til å være utrolig tøff konkurranse denne sesongen. Alle lagene forsterker seg, men det gjør også vi. Vi er en ung spillergruppe, og har hentet inn unge og sultne spillere.

- Vi jobber veldig hardt som vi alltid gjør for å få de beste spillerne til klubben. Men det handler ikke om å få en spiller som kan erstatte Luis Suárez. Det handler om å få inn spillere som kan tilføre spillet vårt noe, og det er slik vi kommer til å fortsette å gjøre det.

- Vi vil få fremgang fra forrige sesong. Det blir en spennede sesong. Jeg har sett utvikling hos spillerne allerede i den korte perioden vi nå har hatt sammen etter ferien.