- Et fremragende resultat

Brendan Rodgers synes Liverpool viste mye positivt i 6-3-seieren mot Cardiff, men innrømmer at hans lag ikke var på sitt beste i 1.omgang.

Cardiff ledet både 1-0 og 2-1, men Liverpool utlignet begge gangene. Til pause stod det 2-2. I 2.omgang var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

- Det var et fremragende resultat for oss. Noen elementer i spillet vårt var meget bra i dag. Vi møtte et nyopprykket lag, og de er alltid vanskelige å spille mot, uttalte Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampslutt.

- Vi viste stor motstandsdyktighet i dag, mentalt, og igjen viste vi offensiv kraft. Vi opprettholdt fokus og opptrådte samlet.

- Vi lå kanskje litt for dypt i 1.omgang. Vi ga for mye rom til spillere som var en trussel - Fraizer Campbell og Craig Bellamy gjorde det meget bra i åpningsperioden av kampen.

- Vi mistet ballen for lett én eller to ganger, men vi var likevel en offensiv trussel. I pausen sørget vi for å ligge tettere og opptre etter planen om å dominere ballinnehavet. Det førte til at vi skapte målsjanser.

Liverpool har med 82 nettkjenninger scoret flest mål i Premier League denne sesongen. Laget ser ut til å måtte bøtte inn mål ettersom det også lekker bakover.

- Vi trenger ikke å utklasse motstanderen. Vi jobber med balansen. Vi slapp inn billige mål.

- Vi kom hit etter å ha holdt buret rent i to kamper, og det er jeg stolt av, mot to gode lag, Southampton og Manchester United. Vi ga dem for mye rom, men nøkkelen er hvordan vi responderer og hvordan vi har vokst de seneste 18 månedene.

- Det er en motstandsdyktighet i laget og en tro på at vi kan komme tilbake i kampene. Jeg er mer enn fornøyd med det.

- Vi skal analysere andre elementer i spillet som kan bli bedre. Det vil alltid være tilfelle. Du er alltid ute etter å forbedre deg.

- Se på vår fantasi og kreativitet i dag. Det er en følelse blant tilskuerne at vi kan vi kan score hver gang vi er på deres banehalvdel. Det er en herlig anerkjennelse for den type lag vi er.

- Vi er ikke et lag som ikke bekymrer oss for forsvarsspillet,. Det er ikke tilfelle i det hele tatt.

Liverpool står nå foran to hjemmekamper, mot Sunderland og Tottenham. De røde har ikke spilt på Anfield  siden 23. februar.

- Vi har fokus på den umiddelbare fremtid. Jeg må si at jeg virkelig ser frem mot Sunderland-kampen. Jeg føler at vi ikke har spilt hjemme på en årrekke. Vi har hatt tre bortekamper på rad, og det var vår fjerde borteseier i ligaen i år.

- Onsdag vil bli en stor kveld for oss. Vi har nå fem kamper igjen på Anfield og tre bortekamper. Anfield er et spesielt sted for fotball. Så for oss handler det om den umiddelbare fremtid.

- Det er alt vi har fokus på. Fansen kan ha troen og drømme. Når du ser laget ditt score seks mål på bortebane, har du rett til å gjøre det. De har hatt mye å si for vår suksess i år.