- Et kollektivt ansvar

Formsvake Liverpool får trolig Daniel Sturridge tilbake til lagets neste kamp, men Brendan Rodgers advarer mot å forvente at én spiller alene skal snu den dårlige trenden på Merseyside.

Det forventes at Sturridge kommer i gang med full trening sammen med lagkameratene på Melwood denne uka, noe som vil være første gang på to måneder, før han returnerer til Premier League-fotball søndag 23. november. Den dager møter de røde Crystal Palace, laget som snudde 0–3 til 3–3 mot Liverpool i ligainnspurten under forrige sesong, på bortebane.

Så lenge Sturridge har vært ute med skade, har Liverpool bare vunnet fire av totalt fjorten kamper. Den siste uka før landslagspausen tapte laget tre kamper på rad, og etter elleve serierunder bekler Liverpool ellevteplassen, bak klubber som Stoke, Swansea og West Ham, på ligatabellen.

Les også: Sterling: – Han vil gi oss et voldsomt løft

Rodgers forventer at Sturridge blir med i kamptroppen mot Crystal Palace, men manageren vil poengtere faren av å tro at spissen fikser alle Liverpools problemer uten videre, særlig fordi 25-åringen, som ikke har spilt fotball siden august, må bygge opp kampformen.

 – Jeg har sagt at det ikke skal være sånn. Det handler om laget. Det er et kollektivt ansvar. Han er en toppspiller, og forhåpentligvis viser han det når han løper ut på banen igjen, sier Rodgers, ifølge The Times.

– Han gjør en forskjell, og det er spillere som det man trenger å ha på laget. Vi håper han kommer tilbake til neste kamp, så får vi ta det derfra.