- Et steg i riktig retning

Adam Lallana karakteriserer gårsdagens 3-1 seier over Bournemouth som et steg i riktig retning. Nå ser han frem til søndagens kamp mot Arsenal.

- Vi er glade. Vi er i semifinalen i Capital One Cup, og det var det vi var ute etter. Vi var veldig skuffet etter kampen mot Manchester United, og vi ønsket å rette opp inntrykket mot Bournemouth, forteller Lallana til Liverpoolfc.com.

- Selv om det var lovende tegn offensivt på Old Trafford, visste vi at det ikke ville bli enkelt i Bournemouth. De topper Chanmpionship, så vi visste det ville bli en tøff kamp. Men jeg synes vi fremstod som svært gode i første omgang. Vi tok kontroll over kampen, fikk to mål og fikk roet oss ned.

- Vi hadd en kamp-plan, og jeg synes vi utførte den godt. De to målene roet nervene, men det var vanskelig også etter det. Vi spilte profesjonelt i den perioden i andre omgang hvor Bournemouth skapte litt problemer for oss. Dette er et vanskelig sted å spille, og Bournemouth er høyt oppe for tiden.

Nå ser midtbanespilleren frem til søndagens storkamp mot Arsenal på Anfield.

- Seieren over Bournemouth var et lite steg i riktig retning, og det er noe vi tar med oss inn i søndagens kamp.

- Vi dominerte totalt i første omgang, men vi visste de ville slå tilbake og ha sine gode perioder etter pause. Det var viktig at vi fikk det tredje målet, for hadde det bare vært 2-0 da de fikk målet sitt ville det ha blitt interessante siste 20 minutter.

- Nå har vi fått et fint løft. Vi vil ta med oss selvtilliten vi har fått av denne prestasjonen. Jeg syntes Raheem Sterling var strålende igjen. Det var fint at han kom på scoringslisten. Vi har gjort for få mål, men Raheem har gjort en fantastisk jobb for oss.

- Jeg syntes også Markovic var strålende. Han spilte også i en uvant rolle, men scoret et veldig fint mål og virket trygg med ballen. Det lover godt for fremtiden.