- Fantastisk å score 30 ligamål

Simon Mignolet hyller Luis Suarez som har scoret 30 ligamål denne sesongen.

Luis Suarez ble den første Liverpool-spilleren til å nå 30 ligamål på én sesong siden Ian Rush for 27 år siden. Uruguayaneren er bare ett mål unna scoringsrekorden til Cristiano Ronaldo og Alan Shearer på 31 mål i én Premier League-sesong med 38 kamper.

- Det er fantastisk å score 30 ligamål på én sesong, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Alle vet hva Luis kan gjøre. Målene han bidrar med er meget viktige for oss. Han overrasker ikke meg lenger. Jeg ser ham hver dag på trening.

- Det er ikke tilfeldig, det er ikke flaks, men det er ferdighetene hans som er årsaken til at han har scoret så mange mål.

Suarez er nominert sammen med lagkameratene Steven Gerrard og Daniel Sturridge til PFA Players’ Player of the Year. Sturridge og Raheem Sterling er blant kandidatene til PFA Players’ Young Player of the Year. Prisutdelingen er søndag kveld. Et privatfly er booket for å fly kvartetten og manager Brendan Rodgers til prisseremonien i Grosvenor House Hotel i London etter Chelsea-kampen.

- Luis har en god mulighet, men det er andre kandidater til prisen på vårt lag. Det er andre spillere her som også er svært viktige for laget

- Det handler mer om troppen enn enkeltspillere. Dere så samholdet etter seieren mot Manchester City og igjen i Norwich.

- Vi har klart ulike hindre sammen som lag. Hver kamp er mental og fysisk tøff, men vi har kommet igjennom det, og det gjør oss sterkere.