- Fantastisk mottagelse

Luis Garcia kommer aldri til å glemme mottagelsen han fikk på Anfield da han ble introdusert for tilskuerne før gårsdagens kamp mot Chelsea.

Luis Garcia, som scoret vinnermålet i Champions League-semifinalen mot Chelsea i 2005, var gjest på Anfield i går. Grunnet egen spillerkarriere har han ikke hatt anledning til å se Liverpools førstelag spille på Anfield siden han forlot Liverpool til fordel for Atlético Madrid sommeren 2007. Spanjolen var ute på gressmatta sammen med sin 9 år gamle sønn Joel før avspark i gårsdagens oppgjør mot Chelsea. Synet av Garcia hevet stemningen på The Kop betraktelig.

- Det var spesielt å ta med min sønn ut, uttalte Luis Garcia til Liverpoolfc.com etter å ha fått en flott mottagelse av The Kop.

- Det var noe jeg lenge har ønsket å gjøre – ta ham med hit og vise ham Anfield og hva det betyr for folk og hva folk føler for fotballen her i England. Å gå ut der med ham var noe jeg alltid har drømt om.

- Det ble egentlig for mye. Jeg skjelver fortsatt. Det var utrolig, å gå ut der og føle tilskuerne. Når du kommer hit, ser du folk. Du vet at de bryr seg om deg og husker deg. Og så kommer du på stadion og føler kjærligheten fra dem, og det er det viktige.