- Fantastiske medspillere

Philippe Coutinho er veldig godt fornøyd med kvaliteten på sine medspillere i Liverpool.

- Daniel Sturridge er en fantastisk spiller, og det er alltid en fornøyelse å spille sammen med ham, for han er hele tiden i bevegelse og forsøker å score mål, sier Coutinho til Liverpoolfc.com.

- Han er tilbake i trening nå, og jeg håper kan kommer tilbake i spill så raskt som mulig, for det vil være bedre for oss alle, fortsetter brasilianeren.

Mange hevder at Luis Suarez er verdens beste fotballspiller akkurat nå, noe Coutinho sier seg enig i.

- Helt klart. Han utgjør forskjellen med sine mange scoringer og målgivende pasninger. Jeg håper han fortsetter slik helt frem til sesongslutt, sier 21-åringen.

- Som jeg har sagt før er det en ære å spille sammen med en så god spiller. Men ikke bare sammen med ham, men også spillere som Gerrard og Lucas og alle de andre fantastiske spillere vi har i klubben vår.

- Gerrard har vært eksepsjonelt god denne sesongen.

Liverpool-kapteinen har notert seg for seks målgivende pasninger så langt denne sesongen, noe som Coutinho har merket seg.

- Vi vet at hver enste kamp er vanskelig, så vi må forbedre oss hele tiden ved å spille opp mot vårt beste og forsøke å gjøre det bedre enn i fjor, avslutter den vesle teknikeren.