- Får en helt annen støtte her enn i City og Milan

Søkelysene var rettet mot Mario Balotelli i forkant av bortekampen mot Tottenham i går, og italieneren får skryt etter den timelange debuten i hovedstaden.

– Alle øyne var på ham, og jeg mener han var en strålende lagspiller, sier Steven Gerrard.

Balotelli startet kampen bare seks dager etter overgangen fra italienske AC Milan, hvor spissen ble Brendan Rodgers’ niende kjøp denne sommeren.

Les også: – Utmerket debut av Balotelli

– Han er en stor og sterk type. Han gjorde det veldig bra. Han gjorde ofte «drittjobben» for lagets skyld og viste samtidig veldig gode glimt fremover, fortsetter Gerrard.

Liverpool-kapteinen tror angriperen kommer til å merke at Liverpool skiller seg ut fra Balotellis tidligere klubber.

– Med all respekt for Manchester City og AC Milan, så kommer Mario til å få en helt annen støtte her. Dette er verdens beste supportere, og de står tradisjonelt bak spissene våre. Jeg har fortalt ham om det, sier han – og legger til:

– Hvis han spiller bra og jobber hardt for denne fansen, kommer de til å stå bak ham og støtte ham. Han har nok ikke opplevd supportere på den måten han kommer til å høre her tidligere.

Les også: Balotelli skal få mer ansvar

I går fikk spissen én time på White Hart Lane-gresset. Han var frempå i åpningsminuttene og kunne fort havnet i målprotokollen, men avslutningene var noe rustne. Det tror Gerrard endres så fort nyervervelsen kommer i kampform.

– Man må huske på at han bare har hatt noen gjennomkjøringer på 45 minutter i pre-season, så når han blir vant til manageren og spillerne rundt ham her, kommer han til å bli en fabelaktig spiller for oss.