- Flanagan er en av våre beste

Martin Skrtel synes at Jon Flanagan er blant spillerne som viser best form for Liverpool for tiden. Spiller ingen rolle om han blir plassert på høyre eller venstre back.

Brendan Rodgers har varslet at Jon Flanagan vil bli tilbudt ny kontrakt. Backen har totalt 16 kamper for de røde denne sesongen, og trenger kun ytterligere én opptreden for å ha spilt like mange kamper denne sesongen som i de tre foregående sesongene til sammen. Forrige sesong figurerte 21-åringen i kun to førstelagskamper.

- Jeg er glad på hans vegne. Forrige sesong startet han ikke kamper, og det var ikke lett for ham. Han er en god fyr. Han viser nå at han også er en god fotballspiller. Han er en av våre beste spillere, uttaler Martin Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Det spiller ingen rolle om han spiller på høyre eller venstre. Han gjør jobben sin og trives med fotballen. Jeg håper han kan holde seg skadefri, være i form og fortsette å prestere slik han har gjort frem til nå.

- Vi jobber med forsvarsspillet hver dag på trening og forsøker å bli bedre. Flanno er en ung spiller og har trengt hjelp av manageren.

- De har jobbet tett sammen. Han har snakket med ham om hva han må forbedre og i grunn det Flanno gjør nå – han er på laget og gjør en flott jobb.

Flanagan har startet samtlige av Liverpools ni seneste kamper etter at han returnerte fra skade. Han har operert på backen både på høyre og venstre side. Skrtel kommer også med råd til forsvarskollegaen.

- Ja, jeg snakker med ham. Det er en del av jobben til forsvarerne. Men det er ikke bare meg. Jon snakker også med meg. Vi alle kommuniserer med hverandre og forsøker å forbedre spillet vårt. Det kan bare være til hjelp og hjelper oss til å bli bedre.