- Flere kjøp vil komme

Brendan Rodgers opplyser at han er nær ved å signere sin tredje spiller for sommeren, og forteller at enda flere kjøp vil komme.

Rodgers har allerede hentet inn England-spissen Rickie Lambert og midtbanespilleren Emre Can fra Bayer Leverkusen.

- Vi har gjort mye arbeid allerede. Dersom man ser på klubben når det gjelder rekruttering, så har vi ikke ligget på latsiden i sommer. Mye godt arbeid er blitt gjort, uttaler Rodgers til Sky Sports News.

- Vi har pekt ut transfermål, vi har signert noen og det vil komme flere spillerkjøp i løpet av pre-season. Tanken er at vi ved utgangen av august skal ha hele troppen klar, og det blir en spennende sesong for oss.

- Sesongen som kommer vil bli like tøff som den som vi har lagt bak oss. Vi visste den ville bli tøff. Vi presterte på et utrolig nivå. Vi har spillere som ønsker å vise seg frem, og som klubb vil vi forbedre oss ytterligere.

- Vi har mange unge spillere som tilegnet seg rutine sist sesong, og vi vil hente inn flere spillere som vil tilføre troppen ytterligere kvalitet. Derfor vil vi fremstå som bedre, og det er noe jeg virkelig ser frem til å få oppleve.

- Vi må kjøpe noen spillere til, slik at vi sørger for å ha en sterk nok tropp til å håndtere sesongen. Det er selvsagt fantastisk for klubben og supporterne at vi er tilbake i Champions League. Vi skal konkurrere på fire fronter kommende sesong, og vi ønsker å gjøre det veldig bra. Det vil kreve ytterligere noen spillerkjøp. Så snart vi har kjøpt dem skal dere få vite det.