- Flott med klubbkamerater på landslaget

Glen Johnson synes det var flott at Liverpool var representert med hele fem spillere i startoppstillingen til England i gårsdagens privatlandskamp mot Danmark.

- Det å ha fem Liverpool-spillere på laget var selvsagt til hjelp for meg. Jo mer man spiller sammen, jo bedre forstår man hverandre ute på banen, sier Johnson til Mirror.

- Sturridge og Sterling har vært sensasjonelt bra denne sesongen. De er to fantastiske spillere som har lært mye av å spille hver uke. De blir bedre hele tiden. De var ikke så mye involvert i kvalifiseringskampene, og i begynnelsen av sesongen ble de trolig ikke vurdert som aktuelle for VM-troppen. Men de har prestert ute på banen, og er høyt oppe for øyeblikket. De fortjener helt klart å spille.

- Gårsdagens seier var et viktig skritt foran VM. Du ønsker å vinne så mange kamper som du kan i forkant av mesterskapet, for å være i flytsonen. Vi skal spille bare tre eller fire landskamper til før VM, så dette var en viktig kamp.

- Vi har bare vært samlet 2-3 dager, så det var viktig å komme tilbake på vinnersporet, spesielt foran våre egne supportere. Vi er på vei i riktig retning nå.