- Fokus må være på eget spill

Brendan Rodgers maner sine spillere til å fokusere på eget spill i dagens toppoppgjør mot Manchester City.

- Vi respekterer dem, for de har noen enestående spillere og er et topplag. Men vi må konsentrere oss om oss selv i all hovedsak. Vi må ha tro på våre egne kvaliteter, og gå til kampen slik vi har gjort i andre kamper, der vi har vært fryktløse i angrep, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Vi forstår at det kommer til å være perioder i kampen der vi må forsvare oss godt som lag. Men vi er på hjemmebane, og vi forventer alltid å vinne hjemme, uansett hvem motstanderen er.

- Vi vet dette kommer til å bli en veldig god fotballkamp. City er et lag med begavede tekniske spillere og en trener som har en offensiv filosofi. Vi får bare se hvordan kamper utvikler seg. For oss handler det om å score mål og opptre balansert i vårt defensive spill.

- Tidligere kamper mot City har gitt oss selvtillit. Vi spilte uavgjort i begge kampene i min første sesong, men burde ha vunnet ettersom vi tok ledelsen i dem. Tidligere denne sesongen håndterte vi kanskje ikke kampen særlig bra like før pause. Men jeg har studert kampen på nytt, og spillemessig bør den kampen gi oss mye selvtillit.

- Som manager har jeg studert kampen, og føler vi ikke var underlegne dem som lag. Etter den kampen i romjulen har vi forbedret oss igjen. Tidligere kamper mot dem gir oss selvtillit, og forhåpentligvis blir dette kampen der vi blir belønnet med et godt resultat for vårt gode spill.

- Gode lag starter godt og avslutter sterkt. Det er viktig. Det er hva vi sikter mot i vårt arbeid. Vi er veldig aggressive i alle faser av vårt spill, og spesielt i begynnelsen av kampene. Vi vil benytte oss av at vi har publikum i ryggen, og spille offensiv fotball, for det er viktig for oss. Forhåpentligvis klarer vi det også i dag.