- Føler ikke noe press

Liverpool er overraskelseslaget i tetstriden i Premier League denne sesongen. Joe Allen sier at de røde ikke føler noe press, men advarer mot selvtilfredshet.

- Jeg vil ikke si at vi føler presset. Vi har en måte å jobbe på. Det er ikke noe press på oss. Vi går ut på banen og gir alt. Vi trives med vår fotball, uttaler Joe Allen til Liverpool Echo.

- Det var flott å være tilbake på Anfield etter tre bortekamper. Når du leder 2-0 på hjemmebane, så vil jeg anta at det burde ha blitt mer komfortabelt, men Sunderland skal ha honnør for at de sto på helt inn. Etter at de reduserte, satte de oss under press helt til siste slutt.

- Det ble seier, og det er hovedsaken. Tre nye poeng holder oss i tetstriden. Det er syv seirer på rad nå.

- Slike kamper gjør at du innser at du ikke kan bli selvtilfreds. Alle lag i denne ligaen er i stand til å ødelegge for deg. Helt frem til siste slutt var det ikke ett øyeblikk hvor vi følte at kampen var i boks.

- Vi skal se på hva vi kan forbedre fra denne kampen, men hovedfokus er på å ta tre poeng. På slutten av sesongen handler alt om å vinne.

- Vi er stolt av den seiersrekken vi er inne i. Vi er ute etter å fortsette den helt frem til sesongslutt. Kamprekken gir oss selvtillit og tro på at våre prestasjoner er gode nok til å vinne.

Tottenham er neste motstander førstkommende søndag. London-klubben jakter en Champions League-plass. Liverpool har også Chelsea og Manchester City igjen på Anfield

- Folk snakker om disse store kampene, men det er tre poeng til utdeling i hver av dem frem til sesongslutt.

- Alle lagene vi har igjen å møte har mye å spille for. Akkurat som mot Sunderland vet vi at det kommer til å bli tøft hver gang vi entrer banen.

- Vi har selvtillit og troen på at vi er i stand til å vinne. Det blir flott å spille på Anfield igjen søndag. Forhåpentligivs kan tilskuerne støtte oss slik de gjorde mot Sunderland.