- For få bytter

Iago Aspas hadde gjerne sett at Brendan Rodgers benytter innbytterne mer enn han gjør.

- Mine spisskolleger spiller meget godt, men jeg synes manageren kunne gitt meg noen flere minutter som innbytter, spesielt i kamper som vi vinner 3-0, sier Aspas til IBTimes.

- Vi spiller tre kamper i uken, og noen ganger forstår jeg ikke at spissene skal spille 90 minutter i tre kamper på rad når det finnes alternativer på benken.

- Jeg forstår ikke at manageren gjør så få bytter. For eksempel skulle man tro at han kunne gjøre et bytte når man leder 5-0 mot Tottenham, og han fortsatt ikke har benyttet alle innbytterne.

- Jeg gjorde det veldig bra under preseason, hvor jeg fikk spille som nummer ni. Men da sesongen startet fikk jeg en rolle som playmaker, som jeg ikke er komfortabel med. Jeg tror det har hindret meg fra å vise mitt potensial.

- Jeg hadde en rivende utvikling som spiss de siste to-tre årene i Celta. Jeg gjorde 45-50 mål. Premier League er veldig fysisk krevende. Jeg mottok ballen som playmaker, og forsvarere og midtbanespillere er på deg med en gang. Det er ikke det samme som å spille som nummer ni, hvor jeg vil ha rom å løpe i.

- Manageren har sagt at han forstår min situasjon, men at han ikke kan gjøre noen ting så lenge han har to spisser som har scoret 50 mål. Det sårer meg, men jeg forstår det. Dersom jeg var i de to spissenes sko ville det plaget meg om jeg ble byttet ut når de fortjener å spille.