- Fornøyd med troppen jeg har

Det ble ingen nye spillerne inn porten på Anfield i dette overgangsvinduet, og selv om Liverpools manager innrømmer at han gjerne ville hatt det, har han samtidig god tro på at dagens tropp kan nå hovedmålet for sesongen.

– Selvfølgelig ville man som manager ha styrket laget, men jeg er veldig optimistisk med den spillergruppa jeg har her nå. Hvis vi kan få spillerne skadefrie og holde det ut sesongen, er den en stor mulighet til at vi avslutter veldig bra, sier Brendan Rodgers til klubbens nettside.

Liverpool skal ha hatt representanter på plass i Ukraina for å sikre seg 24 år gamle Yevhen Konoplyanka fra Dnipro Dnipropetrovsk i går kveld, men urokkelige avgjørelser fra den ukrainske storklubben gjorde at landslagsspilleren ble værende.

Les også: Ingen kjøp i januar

– Det har definitivt ikke manglet på arbeid fra klubben. Det er mange folk som har jobbet utrettelig med å lete og finne de rette spillerne for oss. Men mange av de spillerne har ikke vært tilgjengelige for oss.

– Jeg synes det er vanskelig å hente inn visse spillere som kan hjelpe oss umiddelbart. At han er tilgjengelig, og at han har en fornuftig pris, er alltid faktorene som må stemme når man henter en spiller.

Nå ser de røde mot vårsesongen uten forsterkninger, men det bekymrer ikke Rodgers. I dag ligger Liverpool på 4. plass med 46 poeng etter 23 kamper – og har nesten like kort vei opp til 3.- som ned til 5. plass.

– Hvis man ser på posisjonen vi er i med 15 kamper igjen av sesongen, har vi konsekvent vist at vi har en tropp som kan utfordre.

Han legger til at det fortsatt er mange av spillerne som stadig vekk blir bedre og tenker spesielt på det som en fordel inn til andre halvdel av sesongen.

– Vi har mange unge spillere i laget som utvikler seg hele tiden. At de spiller på seg erfaring, gjør at de 15 siste kampene blir veldig spennende for oss.