- Førstekeeper i mange år

Brendan Rodgers er godt fornøyd med hva Simon Mignolet har prestert for Liverpool denne sesongen, og tror belgieren bare vil bli enda bedre og bedre de kommende sesongene.

Simon Mignolet har snart gjennomført sin første sesong i Liverpool.

- Jeg er fornøyd med Simon etter at han kom hit, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Jeg synes han er en fremragende keeper, og han kommer bare til å bli bedre og bedre. Han har kommet til en stor klubb og erstattet en legendarisk skikkelse som Pepe Reina. Det ville alltid ta litt tid.

- Men han har bidratt mye i løpet av sesongen. Jeg glemmer ikke betydningen av noen av redningene hans. Simon har ikke kostet oss en kamp, men han har helt klart vunnet oss noen poeng. Han er en utmerket keeper.

Liverpool har sluppet inn 46 mål i ligaen denne sesongen. Bare Tottenham blant de åtte beste lagene har sluppet inn flere. Mignolet kunne ikke lastes for noen av baklengsmålene mot Chelsea, men har fått kritikk for en feil som førte til innsluppet mål mot Norwich. Brendan Rodgers mener imidlertid baklengsmålet kom som et resultat av kollektivt problem.

- Slikt skjer av og til når vi som lag ligger for dypt slik vi gjorde mot Norwich. Til tider ville vi beskytte ledelsen for mye, og det hjalp ikke Simon. Vi må sørge for at han får klar bane, slik at han kan komme ut og bokse eller fange ballen.

- Hans form har vært meget god. Han har flere ganger foretatt svært avgjørende redninger for oss.