- Fremgangen har ikke overrasket meg

Brendan Rodgers hadde som første mål å bringe Liverpool tilbake til Champions League, som kan garanteres i dag, men han kom også til Anfield for å vinne.

- Det løftet som denne klubben har fått i år har trolig overrasket mange, undrer Brendan Rodgers seg over til beIN SPORTS.

- Det har definitivt ikke overrasket meg da jeg har muligheten til å arbeide med folk her, se den besluttsomheten de har og selvtilliten jeg har i måten vi spiller på.

- Mitt mål og min jobb da jeg kom hit, som jeg sa til eierne, var å få oss tilbake til Champions League. Når det var oppnådd, da kunne vi konsentrere oss om andre mål.

Seier mot Norwich i dag vil for øvrig garantere topp tre for Liverpool i denne sesongens Premier League, og dermed adgang til gruppespillet i Champions League fra høsten av.

- Det er likevel klart, jeg kom til Liverpool for å vinne. Jeg kom ikke hit for å ende opp midt på tabellen. Du kommer hit for å vinne, Liverpool er en klubb kjent for å vinne.

- Det være seg spiller, trener eller manager, alle i fotball ønsker å teste seg selv på det høyeste nivået de kan. Nå er vi ikke der ennå, vi må kvalifisere oss først, men hvis vi greier det er det utvilsomt noe vi vil omfavne og trives med.

- Det hele dreier seg om mentalitet, fortsetter Rodgers da han blir spurt om årets ligasesong og 93 mål på 34 kamper. – Jeg tror det var rimelig klart da jeg kom hit at vi var nødt til å begynne å score flere mål.

- Under min tid her har vi prøvd å fokusere på å være farlige når vi har ballen, på vår gjennombruddskraft og måten vi vinner tilbake ballen på i farlige områder for å kunne skape flere sjanser til å score. Vi arbeider med det hver dag på trening. Det er noe som vi har i hodet og noe som har tjent oss godt.