- Fulham har flere gode spillere

Brendan Rodgers er opptatt av at hans spillere ikke skal undervurdere bunnlaget Fulham, foran kampen på Craven Cottage onsdag kveld.

- Du kunne se at Fulham hadde noen gode spillere da de gjestet Old Trafford. De kjempet som løver for å holde stand, sa Rodgers under dagens pressekonferanse på Melwood.

- Jeg kjenner noen av spillerne deres. De er strålende proffer. Jeg har jobbet med Steve Sidwell, og de har også Scott Parker og Damien Duff. De er alle enestående spillere med masse rutine, fortsatte Liverpool-manageren.

- Rene Meulensteen forsøker også å kjøre et par unge spillere inn på laget. Vi forstår at dette vil bli en vanskelig kamp for oss. Det finnes ingen enkle kamper.

- Hver eneste kamp er svært viktig nå, uansett om det er mot topplag eller mot bunnlag. På bortebane i Premier League er det uansett vanskelig, men vi spiller med tro og selvtillit, og forhåpentligvis kan vi ta dette med oss inn i onsdagens kamp og kapre tre nye poeng.

- Fulham vil ha fått selvtillit av sin kamp mot Manchester United. Jeg syntes de forsvarte seg veldig, veldig bra, og gjorde et veldig flott mål. Når du får et slikt resultat vil det selvsagt gi deg selvtillit.

Rodgers avslører at han vil følge samme oppskrift som mot Arsenal også i kampen mot Fulham.

- Jeg tror vi bare må fortsette å jobbe på samme måte som vi har gjort. Vi forsøker alltid å presse med kløkt. Vi vil forsøke å legge press på ballfører og vinne ballen tilbake så tidlig som mulig, men du kan ikke gjøre slikt i samfulle 90 minutter.

- Mange av våre kamper, spesielt hjemmekampene, har vært avgjort til pause. Det har gitt oss muligheten til å presse enda mer, og vise frem andre sider av vårt spill. Vi forstår at Fulham-kampen vil bli vanskelig.

- Vi må være klare til å vise frem alle sider av vårt spill, og vår konsentrasjon og fokus må være korrekt. Klarer vi det, gir det oss muligheten til å produsere den type prestasjoner som vi har gjort tidligere denne sesongen.

- Jeg forventer at Fulham, med hjemmebanefordel og Renes mentalitet, vil gå ut og forsøke å vinne kampen, for de trenger en seier og de trenger poeng. De vil ønske å spille en annerledes kamp enn i går, og vi vil forsøke å fortsette i den gode formen vi har vist.