- Gerrard har fått tilbud om ny kontrakt

Brendan Rodgers bekreftet under sin pressekonferanse i formiddag at Liverpool FC har gitt Steven Gerrard et tilbud om en ny kontrakt, og uttalte at kapteinen nå må få tid på seg til å vurdere tilbudet.

- Siste nytt er at vi har snakket med Steven og hans representanter, og han har fått tilbud om en ny kontrakt her. Det er der saken står for øyeblikket, sa Rodgers under sin pressekonferanse i formiddag.

- Stevne fortjener enorm respekt for alt han har gjort for klubben de siste 16 årene, og nå må han få tid til å vurdere tilbudet. Dette er en viktig avgjørelse i livet hans med tanke på å bestemme seg for hvem hans neste kontrakt vil bli med. Dette handler helt klart ikke om penger.

- Jeg har snakket med ham en rekke ganger og har hatt lange samtaler med ham om dette. Han fortjener tid til å tenke seg om. Han er den beste spilleren jeg har jobbet med i Premier League, og jeg håper det fortsetter slik. Jeg er villig til å gi ham så lang betenkningstid som han trenger.

- Jeg har sett skriverier om at vi skal være uenige. Det er skuffende at folk skriver slikt. Vårt forhold er åpent og ærlig, og vi respekterer hverandre. Han er nå på et stadium i karrieren hvor det ikke bare handler om antall kamper han spiller, men kvaliteten i de kampene.

- Det spiller ingen rolle hvor god en spiller har vært. Når spillere nærmer seg slutten av sin karriere må man vurdere hvordan man får mest mulig ut av dem. Alle kjenner Stevens bakgrunn, og hvilken spiller han har vært og fortsatt er. Talentet hans skinner fortsatt gjennom. Han er en vidunderlig spiller. Vi snakker om en spiller som fortsatt er i verdensklasse, men når du blir eldre må du ta hensyn til det.

- Alle spillere ønsker å spille i alle kamper, men Stevens fokus har alltid vært på laget. Nå handler det om å håndtere den perioden i livet han befinner seg i. Alle spillere kommer til dette stadiet. Det er ikke noe tema eller noe problem.

- Det er 100% sikkert at det ikke er noen problemer mellom Steven og meg, og Steven har poengtert dette på sosiale medier. Vi har enorm respekt for hverandre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.