- Gerrard spiller på tirsdag

Brendan Rodgers droppet Steven Gerrard fra startoppstillingen mot Sunderland, med tanke på den viktige Champions League-kampen mot Basel på tirsdag.

Gerrard kom inn for Adam Lallana midtveis i annen omgang, og bidro til å sette litt mer fart i Liverpool-angrepet.

- Vi er inne i en viktig måned. Desember er en viktig måned – bare se på kampene fra nå og frem til nyttår. Alle er viktige kamper. Vi håndterer Steven på en god måte, uttalte Rodgers på sin pressekonferanse etter 0-0 kampen.

- Det er ikke noe problem med dette. Vi kan ikke stole bare på ham. Han er en spiller i verdensklasse, men hele laget må bidra. Det kan ikke være opp til ham å være katalysatoren i hver eneste kamp.

- Han var utmerket når han kom inn. Han spiller selvsagt tirsdag kveld. Stevie gir oss kvaliteter i verdensklasse når han kommer inn, noe laget trenger, og jeg syntes han var strålende etter at han kom inn.

- Det er veldig vanskelig å erstatte en slik kvalitetsspiller. Dere så den pasningen han slo like etter at han kom inn. Det er ikke mange spillere i hele ligaen som kunne slått den pasningen.

- Det er utvilsomt noe vi må finne, en annen spiller av dette kaliber og med denne kvaliteten. Steven leverer fortsatt varene. Han har egenskaper i verdenstoppen, men på dette stadiet av karrieren hans handler det om at jeg må vurdere i hvilke kamper det er best å benytte ham for å få mest mulig ut av ham.