- Gi Rodgers en ny kontrakt

Steven Gerrard sier at Liverpools eiere må sørge for å forlenge avtalen med Brendan Rodgers så hurtig som mulig. Kapteinen har aldri opplevd en manager som kan behandle spillere slik han gjør det.

- Brendan har vært en åpenbaring, slår Gerrard fast overfor Liverpool Echo.

- Hver uke hjelper han oss til å bli bedre og han har vært som et friskt pust for denne klubben. Jeg er sikker på at de øvrige spillerne vil istemme hva jeg sier.

- Jeg er henrykt over at han er her og jeg håper bare at det kan skje ting i Boston da de må sørge for at han kan signere en ny kontrakt så hurtig som mulig, sier Steven om sin manager hvis avtale løper ut i 2015.

- Jeg har blitt helt overveldet over hans treningsøkter, hans taktikk og den modenheten han viser i sitt arbeid.

- Når du blir eldre som spiller legger du merke til hvordan managere gjør forskjellige ting og for meg personlig har han vært fantastisk.

- Han justerer og skifter stadig formasjoner og gjør små forandringer på laget og taktikken, og det fungerer uke etter uke.

- Han håndterer hver enkelt spiller forskjellig. Han vet at det er ulike personligheter i en garderobe og hans behandling av spillere er det beste jeg har opplevd.

- Han sørger for at du føler deg flere meter høy når du går ut på banen, full av tro og selvtillit. Han er en manager med stor selvtillit.

- Når du spiller for Liverpool må du godta at det er press, det er noe du må håndtere og samtidig prestere. Når du har en manager som både får deg til å føle deg bra, men samtidig ikke er redd for å gi deg en skjennepreken, da har du de perfekte ingrediensene.

- Han er en ung trener som har arbeidet seg opp og fortjent retten til å bli manager i Liverpool.

- Som manager er han veldig opptatt av samhold og lagmoral. Når du arbeider sammen daglig og prøver å oppnå noe sammen, da er det viktig at alle er med på det og samtidig kan le sammen underveis.

- Det var mange såkalte eksperter som satte spørsmålstegn før kampen mot United og undret om vi var i stand til å reise til Manchester og slå et så godt lag? Jeg synes vi både bestod den testen og svarte på det spørsmålet med bravur, fortsetter Steven etter at Liverpool i 2014 har sikret seg 26 ligapoeng av 30 mulige.

- Faktisk var vi litt skuffet over at vi ikke hadde vunnet med fem eller seks mål ut fra hvordan vi hadde spilt fra start til mål. Alle på laget bidro på en glimrende måte.

- Vi har hatt vanskelige tider og for øyeblikket må vi glede oss over hvordan vi spiller og prøve å fortsette slik og oppnå suksess. Det er det vi til slutt vil bli bedømt på.