- Gjenstår å se om det beste er godt nok

Brendan Rodgers forsvarer Mario Balotelli etter at spissen har hatt noen svake opptredener, men det gjenstår å se om det beste fra italieneren vil være godt nok for en fremtid i klubben.

Mario Balotelli står bokført med kun én scoring på ti kamper for Liverpool, og italieneren spilte svakt både mot QPR i helgen og mot Real Madrid i går.

- Jeg tror det vil bli slike spekulasjoner, uansett om det er fortjent eller ikke, så er det en del av spillet. Det må du akseptere, sa Brendan Rodgers på sin pressekonferanse på Melwood om Balotellis innsats.

- Gutten forsøker veldig, veldig hardt. På lengre sikt får vi se hvordan det vil fungere for ham, men han jobber hardt på treningsfeltet for å forbedre mulighetene til å spille og score mål.

- Så lenge han gjør sitt beste, er det alt jeg kan be om som manager. Om det beste vil være godt nok på lang sikt, gjenstår å se. Slik er det imidlertid for alle spillere.

- Jeg tror han er som alle andre spillere: Han ønsker og score, men for tiden gjør han det ikke. Hardt arbeid vil bedre selvtilliten din. Når du har selvtillit, har du mer suksess. Så enkelt er det.

Brendan Rodgers har allerede snakket med Balotelli om situasjonen der spissen byttet drakt med Pepe på vei til garderoben i pausen av gårsdagens kamp mot Real Madrid.
- Enhver reaksjon vil bli holdt internt. Vi har hatt en samtale. Saken er avsluttet.