- Glad jeg klarte å fortsette

Martin Skrtel er glad for at han klarte å fortsette kampen mot Arsenal i går, etter den stygge flengen han fikk i hodebunnen etter et ublidt møte med Olivier Girouds knotter.

- Det går bra nå. Det var ganske vondt rett etter at det skjedde, men slikt skjer i fotball. Jeg er bare glad for at jeg kunne fortsette og spille hele kampen, sier Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Jeg er glad for scoringen, for den hjalp oss til å ta ett poeng. Men vi er skuffet, for etter den prestasjonen vi leverte, hvor vi dominerte, hadde vi fortjent mer enn vi fikk.

- Vi klarte ikke å vinne kampen på grunn av målene vi slapp inn, samtidig som vi ikke tok vare på sjansene våre. Men fortsetter vi å spille som dette, vil det gå bra for oss. Nå må vi begynne å fokusere på neste kamp, som er borte mot Burnley. Vi må ha tre poeng der.

- I første omgang dominerte vi fullstendig, og scoret et mål. Men så slapp vi inn et rett etterpå, like før pause. Det ble gjort noen feil der. Så ble vi liggende under, og måtte jakte en utligning. Jeg er glad for at vi fikk den. Prestasjonen var bra. Jeg synes vi har spilt bra i de tre siste kampene, mot Manchester United, Bournemouth og nå i denne mot Arsenal.

 

Dissapoiting with the result but happy to scored that late goal and helped the team to get at least the point!

A photo posted by Martin Skrtel official (@martin37skrtel) on