- Glad på vegne av Rickie Lambert

Brendan Rodgers sier at Rickie Lambert har vært tålmodig og ventet på sin sjanse. Manageren om hvordan han synes laget fungerte i Bulgaria. Lucas også aktuell mot Stoke.

- Jeg er så glad på vegne av Rickie Lambert og hva han har vist i de to siste kampene, fordi han har vært så tålmodig og ventet på sin sjanse, forklarer Rodgers til Liverpool Echo.

- Han bidro så mye til vårt resultat med sin innsats og lidenskap, og det er hva jeg var ute etter, fortsetter manageren etter 2-2 borte mot Ludogorets.  – Jeg ønsker et lag som skal arbeide knallhardt og han løp seg selv tom.

- Kanskje er det slik at når du gjør det bra kan du sette inn alle dine teknikere, og at det kan kompensere for det fysiske. Når selvtilliten er lav, da er det imidlertid viktig at du har en struktur hvor du kan arbeide og presse. Vi har slike typer, og de kan også spille.

- Jeg syntes plattformen i laget arbeidet godt. De to midtstopperne, backene var sterke, og jeg syntes Lucas og Joe Allen var utmerket sentralt på midtbanen med hvordan de arbeidet og vant ballen. De ga en grunnmur ved å sitte der, vinne ballen, og også med sitt pasningsspill.

- Steve som en nummer ti brukte sin erfaring til å støtte og oppmuntre spillerne rundt seg. Han hjalp Rickie, som var flott. Han fikk sitt mål, og med to scoringer på to kamper vil det hjelpe hans selvtillit. Siden han fikk sitt mål sist helg har han vært som en annen person på treningsfeltet.

- Det var et lite steg, men det var en forskjell i laget og vi vet hva vi behøver å gjøre.

- Absolutt, han vil være med i planene, fortsetter Brendan på spørsmål om Lucas også er aktuell fra start mot Stoke på lørdag.

- Alle spillerne la inn en god søknad. Vi må stå på og kjempe, og spillere som Lucas har en naturlig fighterinnstilling på vegne av laget. Hver gang han har blitt bedt om å hjelpe laget har han gjort det virkelig bra.