- God cupinnsats positivt for ligainnspurten

Brendan Rodgers mener at avansement i cupen bare vil inspirere Liverpool til ytterligere innsats i Premier League.

- Klarer vi å avansere i FA-cupen vil det ha en positiv innvirkning på våre ligaresultater, spår Rodgers overfor Liverpool Echo.

- Jeg ser ikke avansement i cupen som noe negativt. Jo lenger vi klarer å komme i cupen, jo mer selvtillit vil vi få.

- Vi ønsker å vinne FA-cupen, og vi vil stille med et sterkt lag i kampen. Vi kommer kanskje til å gjøre en eller to forandringer, men det er ikke nødvendig å hvile noen. Vi reiser til London for å vinne.

- I fjor måtte jeg forandre på laget i cupene. Jeg beviste for meg selv at når jeg gjorde for mange endringer på laget så var vi ikke gode nok.

- Det forandret måten jeg har tenkt på denne sesongen. Jeg kommer ikke til å gjøre mange endringer, og det vil forhåpentligvis bidra til at vi kommer langt i cupen.

- Vi fikk en tøff trekning, men du må slå de store lagene om du ønsker å vinne turneringen. For oss er målet å nå finalen på Wembley, og skal vi klare det må vi komme oss over dette hinderet.

Lagene møtes igjen bare åtte dager etter at Liverpool knuste Arsenal 5-1 i ligaen på Anfield. Rodgers håper den seieren vil gi hans mannskap et psykologisk overtak på søndag.

- Når jeg så Arsenals kamp i midtuken kunne jeg føle at de var litt nervøse. Det er aldri enkelt når du blir avkledt på den måten. Men det skyldes mest vårt gode spill den dagen.

- Vanligvis møtes man ikke igjen så raskt, og du har tid til å komme over et slikt tap og bygge selvtillit igjen. Når vi nå skal møtes igjen så få dager etterpå skal det bli interessant å se hvilken effekt det vil ha. Arsenal har noen enestående spillere, og de vil være ivrige etter å legge tapet bak seg.

- Selv er vi ivrige etter å levere en ny god kamp, og dersom vi kan nærme oss det nivået vi viste i ligakampen forrige helg vil vi ha en god sjanse til å vinne.

Det forventes at Arsene Wenger vil gjøre en del endringer på sitt lag, med tanke på at Arsenal har en viktig hjemmekamp i Champions League mot Bayern München på onsdag.

- Når du gjør en slik prestasjon som vi gjorde mot en motstander som Arsenal, gir det oss selvsagt ekstra selvtillit og energi, men jeg er sikker på at Arsenal kommer til å forandre på laget til denne kampen, sier Rodgers.

- De har hatt to viktige kamper den siste uken, og de har også en veldig viktig kamp kommende midtuke. Arsenal har en stor tropp, og uansett hvilket lag de mønstrer så vil de kjempe for avansement. Vi går til kampen med tro på oss selv, og de vil også ønske å spille på seg selvtillit.