- Gode forberedelser

Brendan Rodgers synes Liverpool spilte en flott kamp mot Manchester City. De røde fikk prøvd ut tre ulike formasjoner. Kunne ha scoret flere mål.

Manchester City tok ledelsen både 1-0 og 2-1 ved Stevan Jovetic, men Liverpool utlignet ved Jordan Henderson og Raheem Sterling. Liverpool gikk seirende ut av den påfølgende straffesparkkonkurransen.

- Det handler mer om fotballfitness enn noen annet, uttalte Brendan Rodgers på sin pressekonferanse etter kampslutt.

- I første omgang spilte 4-4-2 med diamant. Spillerne fikk frisknet opp noe av det vi jobbet med forrige sesong. Til tider fungerte det bra, mens i andre perioder viste vi at det er områder vi kan forbedre. Det var fint  å se det under slike omstendigheter.

- I 2.omgang gikk vi mer over til 4-3-3 og forandret til 4-2-3-1 med 20 minutter igjen. Det handler egentlig om spillernes fysiske tilstand og reinintrodusere det taktiske elementet i spillet.

- Totalt var spillerne fremragende. Vi scoret to mål og kunne ha scoret ytterligere tre. Joe Hart foretok to utmerkede redninger. Det gikk til straffespark. Der beholdt vi fatningen og satte dem inn.

- Det var en flott kamp. Manchester City er et fantastisk lag, og de vil kjempe om Premier League-tittelen i år igjen. På dette tidspunktet av pre-season var det en flott kamp for oss.

Liverpool slapp inn to mål.
- Jeg synes vi var uheldige. Jovetic er meget lysende, han er livlig i feltet og bare slo til. Det var uheldig at ballen skiftet retning på Stevie. ved den første scoringen.

- Hans andre mål var tilsvarende. Vi må også respektere kvaliteten vi møtte. De er et topplag. Vi spilte meget bra. Vi slapp inn et par mål, men det gjorde de også.