- Han blir bedre hele tiden

I de siste kampene har Jordan Henderson blitt testet i en ny rolle, og han har tegnet seg for to scoringer på ei uke. Manageren sier løpsmaskinen er en «veldig viktig spiller» for laget.

– Det er interessant å se hvordan han tar fatt på oppgaven om å spille på kantene av midtbanen. Egenskapene til å løpe og komme seg inn i bakrom gir ham og resten av laget sjansen til å score mål, forklarte Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

Nordiren viser til at Henderson har blitt brukt i en mer åpen og krevende posisjon for å gi Liverpool enda mer tyngde fremover på banen. Det har resultert i scoring mot både Ludogorets i Champions League og mot Leicester tidligere denne uka.

– Jordan er en veldig viktig spiller for oss. Jeg tror alle har sett hvor mye han har vokst i laget de siste sesongene. Vi så det mot Ludogorets på bortebane, og vi så (mot Leicester) hvordan han klarte å komme seg inn i boksen fra motsatt side.

I Bulgaria kom han seg opp til motstanderboksen i tide til å sette Raheem Sterlings innlegg kontant i nettmaskene, mens han på King Power Stadium løp seg fri i boksen, og Sterling fikk ballen

– Han vokser hele tiden. Han er en fantastisk gutt, og det var en stor ære for ham å lede laget mot Stoke. Det er ikke noe han tar for gitt i det hele tatt. Han vet godt hvilken rolle han har her, og den er veldig viktig.

Henderson spilte sin 150. kamp for Liverpool tirsdag kveld. Denne sesongen har han vært på banen i 18 av 21 kamper, og 24-åringen står oppført med tre fulltreffere denne sesongen – kun to færre enn i hele forrige sesong.