- Han er veldig fornøyd her

Manageren føler seg sikker på at Raheem Sterlings kontraktssituasjon løser seg snart, og sier forhandlingene ikke påvirker spillerens humør eller prestasjoner. Snakket med eierne i går.

– Jeg tror prestasjonene hans snakker for seg selv, forteller Brendan Rodgers om Sterling, som ennå ikke har blitt enig med Liverpool om en forlengelse av kontrakten.

20-åringen er spilleren med flest målgivende pasninger av de røde denne sesongen. Det er heller ingen på laget som står med flere ligamål, og han har høyest snitt på spillerbørsen til liverpool.no dette halvåret.

• Les også: – Ingen krise i forhandlingene

Rodgers legger vekt på at det ikke er noe som tyder på problemer for Sterling selv om kontrakten ikke er skrevet under. Ryktene om siklende storklubber, deriblant Real Madrid, er heller ikke få, men Sterling trives svært godt på Merseyside, ifølge manageren.

– Han er veldig fornøyd med å være i klubben. Han liker å være et sted hvor han er blitt gitt en sjanse til å utvikle seg, forteller Rodgers, som igjen poengterer at Sterling ikke har vist noen tegn til å være misfornøyd.

– Det er klubben og representantene hans som må bli enige om en avtale. Jeg er sikker på at det blir fikset, legger nordiren til.

Den svake Liverpool-sesongen har resultert i at klubben allerede er ute av Champions League-sirkuset. Nå venter seriekamper mot Manchester United og Arsenal, og kvartfinalen i ligacupen mot Bournemouth på bortebane onsdag kveld.

– Mer bestemt på å lykkes

Eierne er også skuffet over prestasjonene som har blitt vist denne sesongen, erkjenner Rodgers. Han røper at de snakket sammen så sent som i går kveld, men forklarer at de har en samkjørt idé om fremtiden.

– De har sett progresjon i løpet av de to årene mine her, og er skuffet over denne sesongen, men det handler om å planlegge og se fremover. Vi er nødt til å forbedre prestasjonsnivået og bli bedre utover i sesongen, sier han.

– Jeg er mer bestemt på å lykkes her nå. Vi vant nesten ligaen helt uforventet, og nå har laget vært igjennom en forandring. Det er det samme som i mitt første halvår her. Vi må omstille oss igjen, for å tilpasse oss nye de nye spillerne som kommer inn.

Rodgers har styrt Liverpool i 120 kamper siden han kom fra Swansea for to og et halvt år siden. Rødtrøyene har vunnet 62 og tapte 31 av de kampene, noe som gir en seiersprosent på 51,67. Denne sesongen har Liverpool – alle turneringer inkludert – vunnet under 35 prosent av kampene.