- Han har ingen svakheter

Simon Kjær omtaler Divock Origi som et av de største talentene han har spilt med, og mener belgieren er en spiller uten svakheter. C More Fotball sender Lille-Everton i morgen.

Danske Kjær og Origi er lagkamerater i LIlle. I morgen kveld vil 19 år gamle Origi spille like over parken for sin kommende hjemmebane, når den franske klubben gjester Everton i Europa League.

 

- Origi er et av de største talentene jeg har spilt med i Italia, Tyskland eller Frankrike. Det er ingen tvil om hans potensiale. Han er fremdeles veldig ung, og det var lurt å la ham modnes i Lille i en sesong til, men han har hele pakken. Fysisk, teknisk, og stor fart, siteres den danske stopperen i The Mirror.

 

- Det spesielle med ham er at han egentlig ikke har noen svakheter han må jobbe med. Han kan bare jobbe med ting han er god på. Det er en stor fordel. Han er veldig allsidig. Vi kan bruke han på begge kanter og på topp. Nå har jeg spilt med Origi i et år, og det virker som han har en god innstilling. Han er en veldig dedikert proff for alderen.

 

- Han kan virkelig bli en storspiller for Liverpool. Han har stort potensiale, og kan bli en av de beste spillerne i den posisjonen.

Mange røde supportere ønsker at spilleren skal komme tilbake allerede i januar, men det er umulig uten samtykke fra alle tre parter. Lille-manager Rene Girard sa denne uken at det var uaktuelt.

 

Kampen mellom Everton og Lille har avspark kl. 21.05 i morgen kveld. Den direktesendes på C More Fotball.