- Han passer perfekt her

Brendan Rodgers gleder seg over at overgangen til Adam Lallana er i boks, og tror spilleren vil passe perfekt inn i Liverpool.

- Vi er fornøyd med å ha sikret oss en av de mest talentfulle spillerne i Premier League i Adam Lallana. Det som er åpenbart med Adam er at hans karakter er på lik linje med hans talent, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Han er en eksepsjonell ung mann, og en som elsker spillet - men viktigst er hans ønske om å utvikle og forbedre seg. Adam er motivert av å bli så god han kan bli, og være del av noe spesielt. Vi mener han passer inn i det vi forsøker å gjøre i Liverpool. Vi har sett over de siste to sesongene i Barclays Premier League at han er taktisk bevisst, og vet når han må tilpasse seg for å sette laget over sine personlige ambisjoner.

 

- Han har lederegenskaper og personlige kvaliteter som gjør ham spesiell, og jeg er glad vi har handlet besluttsomt for å sørge for at han spiller i Liverpool-trøya neste sesong. Adam er klar over at det er stor konkurranse om plassene i denne klubben, og han er sulten på å forbedre seg ytterligere. Vi er sikre på at han vil passe perfekt inn i kulturen vi har i Liverpool. Jeg gleder meg til å jobbe med Adam, og hjelpe han til å utvikle seg enda mer.