- Har aldri opplevd maken

Utlånte Fabio Borini begynner å bli stadig mer varm i Sunderlands trøye, og sier at han aldri tidligere har opplevd et drama som da de røde og hvite spilte seg til Wembley.

Fabio Borini har fått verdifull spilletid med Sunderland, hvor han har vært på banen i 20 kamper denne sesongen i cup eller liga. 11 av disse kampene er fra start. Italieneren har vist formstigning under den nye manageren Gus Poyet, og spilte fra avspark da de svarte kattene i går sendte Manchester United ut av Capital One Cup (Ligacupen) og kvalifiserte seg til finale på Wembley 2.mars.

- Vi hadde en utrolig støtte i dag, forklarte Borini til Sunderlands hjemmeside etter at 9000 hadde tatt turen fra nordøst.

- Jeg må si at etter en dag som denne vil en del av hjertet mitt alltid tilhøre Sunderland, på grunn av klubben, supporterne og spillerne.

- Dette er min lidenskap, fotball er mitt liv. Det er meldingen jeg ønsker å sende ut i hver kamp, forklarer 22-åringen som skal ha blitt populær på Stadium of Light med sin arbeidsmoral. På de nevnte 20 kampene har han ikke scoret flere enn fire mål, men flere av dem har vært viktige.

- Jeg har aldri opplevd maken som i kveld, det er derfor jeg elsker fotball.

- Vi ga aldri opp, vi spilte vårt spill gjennom alle de 120 minuttene og fikk til slutt vår belønning.