- Har fått skarpheten tilbake

Denne uka er Adam Lallana tilbake i England-troppen etter kneskaden som holdt ham ute tidligere i høst. Nå vil den dribleglade spilleren imponere landslagssjefen og fortsette formstigningen.

England senket Sveits med to mål på bortebane i begynnelsen av september, og de topper sin EM-kvalifiseringsgruppe etter én kamp. Om to dager møter laget San Marino hjemme på Wembley, og den engelske fansen forventer storseier mot landslaget som har vunnet kun én kamp i historien.

– Vi forbereder oss som normalt. Det handler om å være profesjonelle, legge inn en god innsats og ta tre poeng, sier Lallana, som legger til at England-spillerne ikke konsentrerer seg om de svake motstanderne.

– Vi skal bare fokusere på våre egne prestasjoner, og hvis vi gjør det, vet vi at vi forhåpentligvis kan få en overbevisende seier, forteller han.

I helga reiser landslaget østover for å møte Estland på bortebane. De beseiret Slovenia i den første gruppespillskampen, men Lallana sier England «forventer» å vinne der også.

Les også: Fire røde i England-troppen

– Estland kan være en vrien plass å reise til, men målet vårt er å få seks poeng denne uka. Vi ser ikke forbi de to neste kampene nå. Først ut er San Marino, og vi ønsker å gjøre en god jobb mot dem.

Selv gleder Liverpool-spilleren seg til å ikle seg den hvite landslagsdrakten for første gang siden sommerens verdensmesterskap. Lallana spilte nemlig ikke i kampen mot Sveits på grunn av skaden han pådro seg under sesongoppkjøringen med de røde. Nå vil han derfor vise landslagssjefen at han er god nok for å spille med de tre løvene på brystet.

– Jeg ønsker alltid å imponere på trening. Vi har mange talentfulle spillere, og jeg er ivrig etter å gjøre det bra og imponere. Jeg har lagt ned mange timer på treningsfeltet, og jeg føler meg bra. Det har vært en god uke. Liverpool fikk tre poeng, jeg fikk et mål, og jeg føler jeg har fått skarpheten tilbake etter skaden, sier den tekniske midtbanespilleren.