- I en overgangsfase

Brendan Rodgers sier at Liverpool er inne i en overgangsfase etter at Luis Suarez ble solgt i sommer og klubben hentet inn ni nye spillere. Dessuten har flere spillere vært ute med skader.

- Det ble en forandring her i sommer. Vi mistet en verdensklassespiller. Vi måtte forbedre troppen ved å hente inn en rekke spillere. Uheldigvis har vi mistet noen nøkkelspillere med skader, uttalte Brendan Rodgers til pressen på Melwood.

- Det har uheldigvis ført oss inn i en liten overgangsperiode igjen. Det hadde vært ideelt å beholde troppen vi hadde og tilført noen spillere for å styrke stallen. Det ble ikke tilfelle. Vi mistet en spiller, og vi har kommet inn i en overgangsfase i igjen. Det var noe som var vanskelig i de første månedene jeg var her. Men det fine i den perioden var at vi så visjonen og ideene som kom ut av det.

- For tiden har vi det vanskelig. Vi er ikke i nærheten av hva vi har vært. Det er en stor utfordring for spillerne og meg. Vi må sørge for å gjøre det enkelt og opprettholde verdiene og etikken i laget, og det er å jobbe hardt og konsentrere oss om prestasjonene.

- Det er en spennende utfordring. Dette er fortsatt en utrolig jobb, ingenting har forandret seg. De første seks månedene var vanskelige. Deretter red vi på en magisk bølge i 18 måneder når det gjaldt prestasjonsnivået og forbedringer. Det var fantastisk.

- Det føles som vi har en ny gruppe igjen, med så mange nye spillere, som vi trengte. Vi måtte kanskje sette inn én eller to av dem mye raskere enn vi ønsket grunnet skader på andre spillere.

- Jeg er ikke her for å klage på skader. Vi må bare fortsette å jobbe hardt og gå tilbake til kjerneprinsippene i vårt gode spill, prestasjoner og seirer, og det er laget.

- Jobben er å integrere alt det for å få frem vinnerprestasjoner. West Bromwich sine to seneste resultater har vært fremragende. De hadde en meget god borteseier mot Tottenham. De så meget gode ut da de fikk det første målet mot Burnley.

- Vi vet det kommer til å bli en vanskelig kamp. Alan Irvine organiserer dem meget bra, og de har noen gode spillere. Vi spiller på hjemmebane, og da er vi ute etter seier. Det vil være målsettingen vår denne helgen.