- Ikke i nærheten av det jeg forventer

Prestasjonen i den heldige seieren over Queens Park Rangers er ifølge Brendan Rodgers langt ifra god nok og ikke i nærheten av det som forventes av spillere. Berømmer moralen.

– Jeg synes vi var heldige. Jeg må bare være helt ærlig: Jeg liker å vinne, og jeg liker å vinne på en måte som viser hvordan vi jobber hver dag, men dette var ikke i nærheten av det jeg forventer å se fra laget mitt, sier manageren.

Liverpool ga fra seg ledelsen to ganger i sluttminuttene, men brukte hurtighet og kontringskraft for å slite med seg samtlige poeng fra Loftus Road i den engelske hovedstaden.

Rodgers legger imidlertid ikke skjul på at han er fornøyd med mentaliteten til spillerne. Selv om Queens Park Rangers presset steinhardt og lykkes med utlikningene sine, fortsatte gjestene å prøve, og de ble til slutt belønnet med sin andre seier på rad.

Les også: Steven Gerrard: – Vi hadde flaks

– Jeg må applaudere spillerne, karakteren deres og holdningene i kampen, for selv om pasningsspillet og rytmen ikke var i nærheten av det vi kan, og vi hadde brent sjanser som kunne avgjort kampen, så fortsatte vi å gi på. Spillerne viste bemerkelsesverdig mot ved å gjøre det, forteller nordiren, som mener kombinasjonen av en rekke nyervervelser og flere kamper i forhold til fjorårssesongen er roten til at det skurrer.

– Vi fikk tre poeng som vi er veldig glade for å få, for dette var veldig langt unna det nivået laget er i stand til å spille på. Vi scoret 101 mål i forrige sesong, men dynamikken i laget er forandret. Ting tar tid; dessverre finnes det ingen tryllestav som fikser det umiddelbart. Vi har mange nye spillere, men vi spiller veldig mange kamper, og vi har mindre til å jobbe på treningsfeltet.

Rødtrøyene bekler femteplassen i Premier League etter åtte serierunder, men Manchester United, med to færre poeng på plassen bak, har én kamp til gode. Liverpool står med fire seire, én uavgjort og tre tap i ligaen så langt.