- Ikke noe press mot City

Brendan Rodgers mener at Liverpool ikke kommer til å føle noe press mot tittelrival Manchester City neste søndag.

- Jeg synes det var interessant å høre Vincent Kompany si at vi er det beste laget de har møtt denne sesongen, uttalte Brendan Rodgers til pressen i London.

- Vi burde ha vunnet på Etihad denne sesongen. Vi burde ha vunnet der forrige sesong, men spilte 2-2. Vi burde ha slått dem hjemme da vi ledet 2-1, men begikk en feil.

- Mentaliteten i laget er fryktløs. Det spiller ingen rolle hvem vi møter. Vi har respekt for dem fordi de har spillere i verdensklasse, men det handler om oss selv og selvtilliten vi har til å spille.

- Ungguttene vil omfavne det og nyte det. Det er ikke noe press på dem. Bare gå ut og spill. Jeg vil ta meg av presset. Det viktigste er å ha fokus på ball og lag, og ikke på seg selv. Gjør du det, kommer du langt.

- Som manager må du være meget tydelig og veldig strategisk i din visjon og hva du ønsker å oppnå. For meg er det meget enkelt – det handler mest om prestasjon.

- Vi har vunnet ni kamper på rad. Det er utrolig på dette nivået, spesielt med så mange unge spillere. Jeg konsentrerer meg om prestasjonen. Jeg tar aldri av når vi vinner, og jeg blir aldri så skuffet når vi taper

- Alt jeg ber spillerne om er å gjøre sitt beste. Etter hvert som vi utvikler våre øvelser og ideer på trening, så overføres det på banen.

- Jeg konsentrerer meg bare om Liverpool. Det er mitt eneste fokus. Forhåpentligvis kan vi fortsette denne seierssrekken.

- Vi trives virkelig. Vi omfavner presset det måtte være. Dere kunne se i dag at det ikke fantes nerver.

- Vi bygger opp bakfra, vi er ute etter å spille under press. Hvis vi fortsetter slik, vil det forhåpentligst gi oss gode resultater. Lagene i toppen er fantastiske.

- Det er store klubber som har vunnet titler de seneste ti årene. Vi kjemper mot dem. Forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne kamper.

- Jeg synes det er en rekke store lag på dette nivået. Dersom dere ser på Manchester City, har de noen vidunderlige spillere. De ble mestere for to år siden.

- De er sterke og har alle komponenter til å gjøre det bra. Chelsea, med Jose Mourinho og erfaringen han og laget har, vil alltid være der.

- City har brukt penger. Det har de gjort de seneste par årene har vært fantastiske. De er en herlig fotballklubb. De har investert bra i toppspillere.

- De har investert for å vinne ligaen, og for å vinne Champions League, slik at de vil være ute etter å komme til Anfield og få et resultat . For oss er Anfield et fantastisk sted å spille.

- Vi skal bare nyte det. Vi vet det er en stor kamp, men vi har i hovedsak vært meget gode i alle de store kampene i år. Min konsentrasjon er på neste treningsøkt.

- Vi skal restituere oss i morgen, og så er det på’n igjen. Det handler om å konsentrere seg om vårt spill. Det har vært fantastisk hvordan spillerne har håndtert det.

- Vi skal fortsatt ha fokus, beholde konsentrasjonen. Det spilte ingen råle at Manchester City og Chelsea vant i går – det kan ikke påvirke oss.