- Ikke trygg på startplass

Daniel Sturridge føler seg ikke sikker på at han får starte kampen når England spiller sin første VM-kamp mot Italia om et par uker.

24-åringen har bare 11 landskamper, og er slik sett for en nykommer å regne på landslaget.

- Det er selvsagt enkelte spillere som er trygge på å starte, men det er ikke jeg, så jeg må jobbe hardt hver eneste dag, og fortsette å vise hva jeg kan, sier Sturridge til Daily Express.

- Ingenting er sikkert i fotball, og jeg vil bare jobbe hardt og ikke bekymre meg om hvilket lag manageren kommer til å ta ut. Alle ønsker å vise hva de kan, og hungrer etter å lykkes.

Sturridge gjorde et flott mål i privatlandskampen mot Peru fredag kveld, men det har han allerede lagt bak seg. Nå rettes tankene mot Italia-kampen. Men først skal det spilles to privatlandskamper i Miami. Mot Ecuador på onsdag og Honduras på lørdag.

- Jeg har ikke tenkt mer på scoringen mot Peru. Det er historie nå. Jeg melker ikke den.

- Italia blir en viktig kamp, så det er den egentlig alt handler om nå. Det vil være mye varmere under treningsleiren her i Miami. Mye vanskeligere forhold å trene og spille under, noe som er gode forberedelser for oss, for været så langt har ikke vært så varmt som det kommer til å bli i Brasil.

- Når vi reiser til Brasil blir det enda varmere enn det er her i Miami. Det blir fint å ha to kamper her til å forberede oss, og så vil vi trene hardt. Vi kommer aldri til å bruke været som en unnskyldning, og det gjelder under VM også.

- Vi må tilpasse vår spillestil til værforholdene. Du kan ikke alltid spille slik du ønsker når det er varmere enn du er vant til. Vi skal ikke bekymre oss for varmen, bare venne oss til en spillestil som passer til forholdene. Du forsøker å spille god fotball uansett.