- Ingen av nysigneringene har slått til

James Pearce i Liverpool Echo mener at alle lag ville slitt av å miste Luis Suarez og Daniel Sturridge. Han tror ikke manageren vet hva som er hans beste lag for øyeblikket.

James Pearce i Liverpool Echo er av dem som følger klubben aller tettest. Vi har tatt en prat med LFC-korrespondenten om hva som har gått galt, og hvor problemene ligger.

 

Hva har gått galt for Liverpool i starten av denne sesongen?

 

- Mange ulike faktorer. Tapet av Suarez har vært enormt, og det har blitt forverret av Sturridge sine skadeproblemer. Tar du bort 52 Premier League-mål fra hvilket som helst lag så vil de slite.

 

- Vi har også sett problemene av å prøve å spille inn åtte nysigneringer i sommer. For mange har slitt med å tilpasse seg sine nye omgivelser. Fakta er at ingen av dem har vært noen stor suksess så langt.

 

- I tillegg til det, tror jeg også vi har sett en «hangover» fra smerten av å ikke vinne tittelen i mai. Spillere som Henderson og Coutinho har ikke vært i nærheten av sin normale form. Sterling startet veldig bra, men har sett sliten ut i det siste. Liverpool har slitt i alle avdelinger.

 

Hva tror du er Liverpools beste startellever, med alle friske og tilgjengelige?

 

- Det er et tøft spørsmål, som jeg ikke tror en gang Rodgers vet svaret på. Så mange spillere har vært ustabile så langt denne sesongen. Med alle skadefri ville jeg gått for: Mignolet, Manquillo, Skrtel, Lovren, Moreno, Coutinho, Gerrard, Henderson, Sterling, Balotelli, Sturridge.

 

Tror du manageren vurderer å endre på systemet sitt?

 

- Når Sturridge er tilbake og frisk vil vi se 4-4-2 med diamant på midtbanen igjen, som har fungert så bra tidligere. Det er ikke en tilfeldighet at Balotelli sin beste kamp for klubben var mot Tottenham da han hadde Sturridge ved siden av seg.


I del to av intervjuet med James Pearce har handler det om Simon Mignolet, Dejan Lovren, Mamadou Sakho og Lazar Markovic. Den saken publiseres senere i formiddag.