- Ingen distraksjoner for LFC

Joe Allen er overbevist om at ingenting kan distrahere Liverpool i forberedelsene til de seks siste kampene i 2013/14.

- Det er nok derfor alle sier at ordet «fokus» er nøkkelordet. Dere blir sikkert lei av å høre det, men sannheten er at du ikke ønsker at noe skal distrahere deg på dette stadiet, uttaler Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Det vil ikke være noe forstyrrende elementer for oss. Vi ser frem til reisen og eventyret frem til sesongslutt.

Liverpool står med åtte strake seirer i Premier League før bortemøtet med West Ham. London-laget ligger midt på tabellen.
- Etter vår mening vi det ikke ha noen betydning. Vi kan ikke forvente at det er tilfelle. Selvsagt håper vi at det påvirker deres prestasjon, men våre forberedelser vil være nøyaktig de samme. Vi ser frem til å gi alt og forsøke å ta med tre poeng hjem.

Andy Carroll, Stewart Downing og Joe Cole er tidligere Liverpool-spillere i West Ham.
- De kommer til å bli en trussel, det er det ingen tvil om. Det er spillere som vi kjenner meget bra. Forhåpentligvis vil det gi oss en fordel ettersom det ikke vil komme noe overraskelser derfra.

- Det vil bli fint å se dem når kampen er over, men vi må være helt fokusert på å håndtere de spillerne og resten av laget.

Forrige sesong vant Liverpool 3-2 borte mot West Ham i en jevn affære.
- Det er slike kamper som vi kanskje hadde tapt tidligere. Det er elleville kamper på en måte, men den dagen viste vi viljestyrke og tok tre poeng. Vi vil trenge tilsvarende karakter i helgens kamp.

- Vi må ha samme tilnærming i alle kamper. Spille med samme intensitet som vi har gjort nylig for å ta tre poeng.