- Ingen grunn til å hvile spillere

Brendan Rodgers legger ikke skjul på at det er et mål for ham og hans menn å vinne FA-cupen denne sesongen. Da må man unngå tap for Arsenal i London på søndag. Derfor ser han ingen grunn til å hvile spillere i helgen.

- Vi ønsker å vinne FA-cupen. Det er målet vårt. Vi har ingen midtukekamp etter cuprunden, så vi kan reise dit med vårt sterkeste mannskap. Det er annerledes for Arsenal, som har en svært viktig Champions League-kamp kommende uke. Vi har imidlertid ingen grunn til å hvile spillere, sa Liverpool-manageren under sin pressekonferanse i dag.

- I cupene har jeg av og til forandret på laget for å hjelpe oss i ligaspillet. Når jeg har gjort for mange endringer på laget, har vi ikke vært gode nok til å avansere, noe som har ført til at vi har røket ut av turneringer tidligere enn jeg har ønsket. Dette året ønsker vi å gjøre det bra i cupene – derfor stiller vi med sterke lag i cupkampene.

- Vi ønsker å nå Wembley, ikke for å spille semifinalen, men for å spille finalen. Er vi der i finalen, har vi en sjanse til å vinne turneringen.

Rodgers tror imidlertid ikke på noen repetisjon av 5-1 seieren over Arsenal forrige helg.

- Dette er en annen kamp, i en annen turnering. Og det er en bortekamp. Men jeg stoler på mine spillere. Vi vet det vil bli en vanskelig kamp. Men vi tar med oss mye selvtillit og tro på oss selv fra kampen forrige helg.

- Når du presterer slik vi gjorde forrige helg, er det noe du vil huske en stund. Vi var strålende i den kampen. Du vil ikke få se mye bedre spill enn det. Men dette er en annen kamp, med ny motivasjon for begge lag.