- Ingen kan synge som Liverpool-fansen

Real Madrid-manager Carlo Ancelotti slår fast at ingen kan synge som Liverpool-fansen. I morgen bedyrer italieneren at han vil nyte stemningen på Anfield.

- Jeg har fulgt med Liverpool siden 1984, etter at jeg spilte mot dem med Roma i europacupfinalen og tapte på straffespark-konkurranse. Liverpool har alltid vært en klubb som har underholdt meg. «You'll Never Walk Alone» er en utrolig sang. Ingen synger den hymnen som Liverpool-fans. Foran kampen i morgen vil jeg gå ut på banen, fordi jeg ønsker å høre fansen synge «You'll Never Walk Alone». Jeg er veldig spent på det. Noen ganger hører jeg på sangen til Liverpool-supporterne på internett, og spiller også opptakene for mine venner. Det er helt unikt. Seriøst, sier Ancelotti til AS, som også skryter av Liverpool-supporterne for at de sang «You'll Never Walk Alone» i pausen da Liverpool til slutt beseiret hans AC Milan i Champions League-finalen i Istanbul.

Ancelotti råder imidlertid Liverpool-supporterne til å ikke bue mot tidligere Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo.

- Cristiano er alltid supermotivert. Dersom stemningen blir fiendtlig vil han bli enda mer motivert. Han vil være ekstra motivert foran denne kampen, for han returnerer til Liverpool som tidligere Manchester United-spiller.