- Ingen krise i forhandlingene

Klubben er ennå ikke enig med Raheem Sterling om en kontraktsforlengelse, men Tony Barrett i The Times sier diskusjonene fortsetter som normalt. Lønnsforslaget kommer «utvilsomt» til å økes.

Fremtiden til 20-åringen er igjen blitt et aktuelt tema etter at spillerens representanter avslo tilbudet om en ukelønn på 70 000 pund. Engelsk presse har hevdet at Sterling vurderer andre alternativer nå som Liverpool er ute av Champions League, men situasjonen hans skal fortsatt være uforandret.

Barrett mener det er naturlig at et slikt lønnsforslag ikke godtas, særlig på grunn av spillerens verdi for Liverpool. Det matcher heller ikke det andre klubber er villige til å betale ham.

Det er ingen tvil om at Liverpool vil øke tilbudet, opplyser Barrett, og det er heller ikke et tema at Sterling ønsker å forlate de helrøde, hvor han har vært siden han ankom som 15-åring.

– Klubben har snakket med representantene mine, og forhåpentligvis kan noe bli gjennomført veldig snart. Jeg ønsker å oppnå noen mål jeg har her i Liverpool de neste årene. Jeg vil gjerne være her så lenge som mulig, sa landslagsspilleren nylig.

• Les også: Sterling vil bli værende

Lite tyder på at Sterling ønsker å forlate klubben. The Times skriver at det nå bare gjelder for klubben å bli enig med representantene om den nye kontrakten, og den kommer trolig til å likne på kontrakten Daniel Sturridge skrev under på i oktober.