- Ingen tegn til nerver

Simon Mignolet sier at spillerne er rolige og avslappet til tross for at Liverpool er svært nær å vinne sin første ligatittel på 24 år.

Liverpool leder Premier League med fem poeng ned til Chelsea når tre kamper gjenstår. Manchester City er seks poeng bak, men har én kamp til gode. Liverpool og Chelsea møtes på Anfield førstkommende søndag.

- Det er ingen tegn til nerver. Det er ikke noe poeng å bli nervøs før en kamp, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Vi tar hver kamp som den kommer og har bare fokus på målsettingen. Vi kan bare gjøre vårt beste.

- Det handler ikke om å forestille seg at vi vinner tittelen. Det handler om å gjøre det på banen. Ingen tenker på hva som kanskje vil skje 11.mai. Vi bare forbereder oss til Chelsea-kampen.

- Vi vet at det er opp til oss. Vi må tenke på oss selv. Det handler ikke om å se på motstanderen.

- Tre poeng var alt som betydde noe i Norwich. Før kampen fortalte manageren at Chelseas tap var en advarsel – det viste hva som kan skje i Premier League mot ethvert lag.

- Vi har sett det med de poengene Chelsea og City nylig har avgitt at hver enkelt kamp i denne ligaen er vanskelig.

- Norwich kjemper mot nedrykk og gjorde det vanskelig for oss, men vi klarte å komme igjennom det. Vi gjorde jobben. Nå ser vi fremover til en ny, stor hjemmekamp mot Chelsea.

- Vi er et angrepslag. Vi har scoret 96 mål i ligaen allerede, og det er et utmerket antall. Forhåpentligvis kan vi fortsette slik i de tre siste kampene og avslutte sesongen sterkt.